Naczynie do zapiekania, emaliowane, okrągłe 29 cm Peugeot Appolia ciemnoszare

Kod produktu: PG-60268
  opinie: 0
Dostępna ilość: 3 szt.
Wysyłka do 48 godzin
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 219,00 zł
ILOŚĆ: -+

Naczynie do zapiekania, emaliowane, okrągłe 29 cm Peugeot Appolia ciemnoszare. Większy rozmiar, współczesny kolor łupku, pozwolił nam przedstawić okrągłe naczynie ceramiczne o średnicy wewnętrznej 29 cm, firmy Peugeot, umożliwiające zdrowe i smaczne gotowanie w piekarniku.

Idealne do zdrowych potraw pieczonych w piekarniku

Chociaż jego rozmiar jest przeznaczony dla miłośników jedzenia, chociaż jego kolor jest niezwykle nowoczesny, jego kluczową zaletą jest przede wszystkim ceramika. Ceramika Peugeot, najwyższej jakości, prestiżowy materiał, gwarantuje powolne, równomiernie ugotowane i rozpływające się w ustach posiłki, czyli zdrowe i pełne smaku dania. Okrągły półmisek ceramiczny Appolia jest idealny do codziennego wykorzystania w pełni domowej kuchni. Ryby, zapiekanki, kruszonki gotują wszystko do środka w równy sposób, aby zachować smak składników, które zostały starannie wybrane i przygotowane. Dzięki wysokiej krawędzi, która zachowuje gotowanie soków, potrawy są smaczne i zdrowe. Łatwe do czyszczenia dzięki emaliowaniu zapobiegającemu ścieraniu, ceramiczne naczynia kuchenne Peugeot gwarantują również niezrównaną odporność na uderzenia i szoki termiczne (-20°C do +250°C).

  • Do przygotowywania zapiekanek, warzyw, lasagne, ryb, deserów
  • Wysoka i zaokrąglona krawędź
  • Wygodne uchwyty zapewniają komfort użycia
  • Naczynie utrzymuje ciepło do ok. 30 minut
  • Odporna na szok termiczny (od -20 do 250°C)
  • Nadaje się również do kuchenek mikrofalowych i zamrażarek (do -20 ° C)
  • Materiał: ceramika emaliowana
  • Średnica: 29 cm
  • Długość: 34 cm
  • Wysokość: 8 cm
  • Można myć w zmywarce

Rozwiń

Dodaj opinię

Twoja ocena:  

Peugeot to znane na całym świecie stalowe mechanizmy do mielenia przypraw, wykonane z najwyższą precyzją. Używane są w najlepszych restauracjach i przez najlepszych szefów kuchni.

NEWSLETTER
@