Naczynie ceramiczne, emaliowane 28x24 cm Peugeot Appolia ecru

Kod produktu: PG-60169
Marka: Peugeot
Dostępna ilość: 2 szt.
Wysyłka do 48 godzin
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 159,00 zł
ILOŚĆ: -+

Naczynie ceramiczne, emaliowane 28x24 cm Peugeot Appolia ecru. Jest idealnym dodatkiem do codziennego pieczenia i przyrządzania potraw w piekarniku.

Idealna do zdrowych potraw pieczonych w piekarniku

Jego kolor ecru to ponadczasowa klasyka, będzie dyskretnie pasował do wszystkich stołów. Po wyjęciu z piekarnika potrawa będzie utrzymywać ciepło do 30 minut. Co jest bonusem dla spóźnialskich przy stole! Jakość glazury odpornej na ścieranie i zaokrąglone boki sprawiają, że czyszczenie jest szybkie i łatwe. Jego odporność na wstrząsy i ciepło (-20°C do 250°C) jest wzorowa.

Ceramiczne naczynia do zapiekania powracają do nawet najbardziej nowoczesnych kuchni. Doskonale zatrzymują ciepło i utrzymują je nawet przez 30 minut. Ceramika Peugeot jest odporna na szok termiczny i może być zapiekana bez ryzyka pęknięcia, bezpośrednio po wyjęciu z zamrażarki. Użyta do produkcji emalia spełnia najwyższe normy środowiskowe i jest odporna na ścieranie. Zaokrąglone krawędzie naczyń, umożliwiają łatwe i szybkie czyszczenie. Nadaje się do użycia w piekarniku, w kuchence mikrofalowej oraz do zamrażania potraw.

  • Do przygotowywania zapiekanek, warzyw, lasagne, ryb, deserów
  • Wysoka krawędź i zaokrąglone rogi
  • Wygodne uchwyty zapewniają komfort użycia
  • Naczynie utrzymuje ciepło do ok. 30 minut
  • Odporna na szok termiczny (od -20 do 250°C)
  • Nadaje się również do kuchenek mikrofalowych i zamrażarek (do -20 ° C)
  • Materiał: ceramika emaliowana
  • Wymiary zewnętrzne: 28,5 x 24 cm
  • Wysokość: 7 cm
  • Można myć w zmywarce

Rozwiń
Zobacz także

Opinie o Naczynie ceramiczne, emaliowane 28x24 cm Peugeot Appolia ecru

Dodaj opinię

Twoja ocena:  

Peugeot to znane na całym świecie stalowe mechanizmy do mielenia przypraw, wykonane z najwyższą precyzją. Używane są w najlepszych restauracjach i przez najlepszych szefów kuchni.

NEWSLETTER
@