Naczynie ceramiczne do pieczenia 40x27 cm Peugeot Appolia czerwone

Kod produktu: PG-60015
  opinie: 0
Dostępna ilość: 1 szt.
Wysyłka 24h
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 249,00 zł
ILOŚĆ: -+
Opis produktu

Naczynie ceramiczne do pieczenia 40x27 cm Peugeot Appolia czerwone. To prostokątne naczynie emaliowane do zapiekania Peugeot Appolia 40 cm z jasnoczerwonym wykończeniem sprawi, że rodzinne posiłki będą gwiazdą Twojego stołu w jadalni.

Rodzinne wzornictwo i jasna kolorystyka zapewniają wyśmienite potrawy z piekarnika.

Odkryj wszystkie przyjemności i smaki wolno wypiekanych potraw, które zachwycą całą rodzinę. Wyprodukowane we Francji z ciągle ulepszaną ceramiką i emalią, naczynia Peugeot Appolia gwarantują powolne i równomierne gotowanie, co oznacza zdrowe i pełne smaku dania. Wersja 40 cm prostokątnego naczynia jest dostępna w wielu klasycznych i stylowych kolorach, w tym tek błyszczącej i wesołej czerwieni. Ceramiczne naczynia do zapiekania powracają do nawet najbardziej nowoczesnych kuchni. Doskonale zatrzymują ciepło i utrzymują je nawet przez 30 minut. Ceramika Peugeot jest odporna na szok termiczny i może być zapiekana bez ryzyka pęknięcia, bezpośrednio po wyjęciu z zamrażarki. Użyta do produkcji emalia spełnia najwyższe normy środowiskowe i jest odporna na ścieranie. Zaokrąglone krawędzie naczyń, umożliwiają łatwe i szybkie czyszczenie. Nadaje się do użycia w piekarniku, w kuchence mikrofalowej oraz do zamrażania potraw.

  • Do przygotowywania zapiekanek, warzyw, lasagne, ryb, deserów
  • Wysoka krawędź i zaokrąglone rogi
  • Wygodne uchwyty zapewniają komfort użycia
  • Naczynie utrzymuje ciepło do ok. 30 minut
  • Odporna na szok termiczny (od -20 do 250°C)
  • Nadaje się również do kuchenek mikrofalowych i zamrażarek (do -20 ° C)
  • Materiał: ceramika emaliowana
  • Wymiary: 40,5 x 27 cm
  • Wysokość: 8 cm
  • Można myć w zmywarce


Dodaj opinię

Twoja ocena:  

Peugeot to znane na całym świecie stalowe mechanizmy do mielenia przypraw, wykonane z najwyższą precyzją. Używane są w najlepszych restauracjach i przez najlepszych szefów kuchni.

NEWSLETTER
@