Nóż do porcjowania 27cm Tojiro DP3

Kod produktu: F-806
  opinie: 0
Dostępna ilość: 2 szt.
Wysyłka do 48 godzin
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
WYSYŁKA GRATIS
CENA: 749,00 zł
ILOŚĆ: -+
Opis produktu

Kuchenny nóż do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki po ugotowaniu lub upieczeniu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładniej i płynniej, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

  • Długość ostrza: 27cm
  • Materiał: wysokiej jakości trzywarstwowa stal nierdzewna - rdzeń utwardzony domieszką kobaltu, okuty obustronnie stalą zawierającą 13% chromu
  • Twardość ostrza: 58 +/-1 HRC
  • Waga: 220g
  • Rękojeść: wzmocniony laminat typu Micarta ze sprasowanego papieru impregnowanego żywicą. Materiał wykazuje wysoką odporność na ścieranie i nie kurczy się pod wpływem wilgoci.

Noże Tojiro DP3 to profesjonalna linia noży kuchennych, które długo zachowują ostrość i są łatwe w konserwacji, a dzięki pełnemu trzpieniowi charakteryzują się optymalnym wyważeniem.

419,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
669,00 zł
produkt niedostępny
699,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
419,00 zł
produkt niedostępny
419,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
499,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
629,00 zł
produkt niedostępny
879,00 zł
produkt niedostępny
999,00 zł
Wysyłka do 48 godzin

Dodaj opinię

Twoja ocena:  

Kategorie, w których występuje produkt:

Japońskie noże kuchenne Tojiro z powodzeniem mogą być nazywane kryształem tradycyjnej japońskiej technologii. Technologia, która rozwijała się wraz z kulturą gotowania tego kraju, i była przekazywana z pokolenia na pokolenie, przetrwała po dziś dzień.

NEWSLETTER
@