Szpatułki kuchenne

Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Pokaż tylko:  
nowości · promocje
Cena
od do

Akcesoria kuchenne Elevate Joseph Joseph szare

201,48 zł 219,00 zł Oszczędzasz 17,52 zł
-8%
produkt na zamówienie

Akcesoria kuchenne Elevate Joseph Joseph kolorowe

164,68 zł 179,00 zł Oszczędzasz 14,32 zł
-8%
produkt na zamówienie

Szpatułka silikonowa Lekue czerwona

26,68 zł 29,00 zł Oszczędzasz 2,32 zł
-8%
dodaj do koszyka

Akcesoria kuchenne Elevate Joseph Joseph

238,28 zł 259,00 zł Oszczędzasz 20,72 zł
-8%
dodaj do koszyka

Szpatułka kuchenna z otworami Elevate Joseph Joseph

41,40 zł 45,00 zł Oszczędzasz 3,60 zł
-8%
produkt na zamówienie

Szpatułka kuchenna Elevate Joseph Joseph

41,40 zł 45,00 zł Oszczędzasz 3,60 zł
-8%
produkt na zamówienie

Szpatułka silikonowa Elevate Joseph Joseph

50,60 zł 55,00 zł Oszczędzasz 4,40 zł
-8%
produkt na zamówienie

Zestaw szpatuł do pieczenia Elevate Joseph Joseph

142,60 zł 155,00 zł Oszczędzasz 12,40 zł
-8%
produkt na zamówienie

Szpatułki kuchenne niezbędne są do smażenia omletów i mięs, do nakładania i zdobienia ciast, czy też do mieszania potraw. Narzędzia te mogą mieć wiele rozmaitych zastosowań, jak i wykonane być z różnego rodzaju materiałów – stali, silikonu, nylony czy włókna szklanego, coraz rzadziej z drewna.

Szpatułki do smażenia zapobiegną rozpadaniu się i przywieraniu

Odwrócenie delikatnej sztuki mięsa, ryby czy placka bywa kłopotliwe. Odpowiednie szpatułki do smażenia pozwolą obracać smażone potrawy w taki sposób, że nie rozpadają się i nic nie zostaje przyklejone do patelni. Perforowania i otwory odprowadzą nadmiar tłuszczu podczas nakładania na talerz. Szpatułka do omletów sprawi natomiast, że będą one idealne – co jest nie lada sztuką.

Szpatułki do ciast – nie tylko dla cukierników

Wąskie szpatułki do ciast przeznaczone są do rozprowadzania kremów i lukrów. Używają ich cukiernicy, których wyroby muszą wyglądać perfekcyjnie. Szpatułki pozwolą uzyskać podobny efekt także w domu. Sprężyste, szersze nieco silikonowe szpatułki doskonałe będą także do przygotowywania i nakładania płynnej polewy, na przykład czekoladowej czy mieszania składników ciast i innych potraw.

NEWSLETTER
@