Akcesoria do pieczenia mięs

Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Pokaż tylko:  
nowości · promocje
Cena
od do

Termometr cyfrowy do mięs BBQ Sagaform

110,31 zł 119,90 zł Oszczędzasz 9,59 zł
Wysyłka do 48 godzin
-8%
dodaj do koszyka

Wałek zmiekczający do mięsa BBQ Sagaform

45,91 zł 49,90 zł Oszczędzasz 3,99 zł
Wysyłka do 48 godzin
-8%
dodaj do koszyka

Pipeta do sosów i ściągania tłuszczu Good Grips OXO

46,64 zł 53,00 zł Oszczędzasz 6,36 zł
Wysyłka do 48 godzin
-12%
dodaj do koszyka

Separator do tłuszczu OXO Good Grips

66,88 zł 76,00 zł Oszczędzasz 9,12 zł
Wysyłka do 48 godzin
-12%
dodaj do koszyka

Ruszt do pieczenia kurczaka w pionie Nordic Ware

121,44 zł 138,00 zł Oszczędzasz 16,56 zł
Wysyłka do 48 godzin
-12%
dodaj do koszyka

Termometr cyfrowy do mięs BBQ ADE

84,90 zł
produkt na zamówienie

Prasa do hamburgerów Kuchenprofi

89,90 zł
produkt na zamówienie

Koszyk do grillowania Kuchenprofi

109,90 zł
produkt na zamówienie

Nożyce profesjonalne do drobiu Gefu

179,00 zł
produkt niedostępny

Akcesoria do pieczenia mięs

Niezbędne kuchenne przybory pozwalają przygotować każdą potrawę z mięsa tak, aby była delikatna i soczysta oraz nasycona wyrazistym smakiem. Akcesoria do pieczenia mięs czołowych światowych producentów ułatwią przyrządzanie dań z mięs i drobiu, usprawniając pracę w kuchni. Oferowane produkty są trwałe i niezawodne.

Termometry do pieczeni

Doskonałej jakości termometr do pieczeni jest niezbędny, by dobrze przygotować mięso. Od jego rodzaju oraz wielkości zależy, jakiej wymaga temperatury. Zwykły termometr w piekarniku nie da precyzyjnych informacji, jaką duża pieczeń ma temperaturę w środku. Pipeta do sosów i marynat umożliwi wygodne polewanie mięsa własnym sosem podczas przyrządzania, dzięki czemu będzie ono soczyste i delikatne. Separator do tłuszczu usunie jego nadmiar przed podaniem sosu na stół, znakomity będzie także do zup gotowanych na mięsnym wywarze. Dzięki pozbyciu się nadmiaru tłuszczu każda potrawa będzie lżejsza i zdrowsza.

Przyrządy do marynowania i faszerowania mięs

Różne akcesoria do mięs niezbędne są do przygotowania potraw marynowanych z aromatycznymi ziołami i dodatkami oraz wzbogacanych warzywami i serami. Szpryca do faszerowania mięs ułatwi wykonanie tej czynności. Pomocne w kuchni okażą się przyrządy do marynowania, szpile do szaszłyków i rolad, obręcze do rolad. Niezbędne do pieczenia są także ruszty, doskonałej jakości tace do grillowania oraz narzędzia takie jak uchwyt do krojenia pieczeni, gdy będzie już gotowa.

NEWSLETTER
@