Filtruj wg producenta:
Niezbędne kuchenne przybory pozwalają przygotować każdą potrawę z mięsa tak, aby była delikatna i soczysta oraz nasycona wyrazistym smakiem. Akcesoria do pieczenia mięs czołowych światowych producentów ułatwią przyrządzanie dań z mięs i drobiu, usprawniając pracę w kuchni. Oferowane produkty są trwałe i niezawodne.
Doskonałej jakości termometr do pieczeni jest niezbędny, by dobrze przygotować mięso. Od jego rodzaju oraz wielkości zależy, jakiej wymaga temperatury. Zwykły termometr w piekarniku nie da precyzyjnych informacji, jaką duża pieczeń ma temperaturę w środku. Pipeta do sosów i marynat umożliwi wygodne polewanie mięsa własnym sosem podczas przyrządzania, dzięki czemu będzie ono soczyste i delikatne. Separator do tłuszczu usunie jego nadmiar przed podaniem sosu na stół, znakomity będzie także do zup gotowanych na mięsnym wywarze. Dzięki pozbyciu się nadmiaru tłuszczu każda potrawa będzie lżejsza i zdrowsza.
Różne akcesoria do mięs niezbędne są do przygotowania potraw marynowanych z aromatycznymi ziołami i dodatkami oraz wzbogacanych warzywami i serami. Szpryca do faszerowania mięs ułatwi wykonanie tej czynności. Pomocne w kuchni okażą się przyrządy do marynowania, szpile do szaszłyków i rolad, obręcze do rolad. Niezbędne do pieczenia są także ruszty, doskonałej jakości tace do grillowania oraz narzędzia takie jak uchwyt do krojenia pieczeni, gdy będzie już gotowa.