Młynek do przypraw Kala CrushGrind 12,6 cm

Kod produktu: 060010-0099
Dostępna ilość: 31 szt.
Wysyłka do 2 dni
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 67,00 zł
ILOŚĆ: -+
Opis produktu

Młynek do przypraw Kala CrushGrind o wysokości 12,6 cm. Najlepiej sprzedający się młynek marki CrushGrind®. Dzięki przezroczystemu pojemnikowi łatwo stwierdzić co jest zawartością młynka i kiedy należy go uzupełnić.

Uzupełnianie jest bardzo proste, wystarczy odkręcić górną część młynka z ceramicznym mechanizmem i nasypać odpowiednią ilość przyprawy do dolnej części.

Zalety młynków do przypraw z mechanizmem ceramicznym CrushGrind

  • niezależnie od pozycji, w której są używane, dzięki rozwiązaniu No Spill, ilość okruszków wokół stołu zostaje zredukowana do minimum
  • młynki napełnia się od góry, bez konieczności odwracania, co bardzo ułatwia i przyspiesza ten proces
  • grubość mielenia ustawia się w sposób płynny i łatwy
  • bardzo wysoka wydajność mechanizmów, pozwala na codzienne używanie zarówno w domu, jak i w restauracji, barze czy hotelu
  • czyszczenie polega na zmieleniu soli, a jeżeli to nie wystarczy to należy użyć szczoteczki lub zanużyć ceramiczne części w ciepłej wodzie na kilka minut, a następnie osuszyć przez 24 godziny
  • mechanizm ceramiczny CrushGrind wykorzystywany jest przez najlepszych producentów akcesoriów kuchennych: Robert Welch, WMF, Nuance, Tupperware itd.

Parametry młynka:

  • Wysokość: 12,6 cm
  • Mechanizm: ceramiczny
  • Materiał: Polipropylen
  • Projekt: IDEAS Design Team

Kategorie, w których występuje produkt:

Duński producent mechanizmów ceramicznych, który zrewolucjonizował mielenie przypraw w kuchni. Od wielu lat produkuje wyjątkowe młynki kuchenne z ceramicznymi mechamizmami, z pomocą których, można mielić zarówno pieprz i przyprawy jak i rozdrabniać sól. Ceramika stosowana do produkcji młynków CrushGrind, nawet po wielu latach użytkowania, nie nosi oznak zużycia. Eleganckie młynki, stanowią doskonałe połączenie skandynawskiego wzornictwa, funkcjonalności i trwałości.

NEWSLETTER
@