Koszyk perforowany do grillowania 50x29 cm ze stali węglowej BK Black Steel BBQ

Kod produktu: CC002835-001
Marka: BK
Dostępna ilość: 1 szt.
Wysyłka do 48 godzin
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 262,00 zł
ILOŚĆ: -+

Koszyk perforowany do grillowania 50x29 cm ze stali węglowej BK Black Steel BBQ. Grilluj w nim warzywa i owoce morza. Wykonany ze stali węglowej co zapewnia potrawom dymny aromat. Ten rodzaj koszyka szybko się nagrzewa, co pozwala przygotowywać potrawy wymagające różnego stopnia wysmażenia.

Kolekcja naczyń do grillowania została stworzona specjalnie do przyrządzania potraw na świeżym powietrzu w wysokich temperaturach. Patelnie i blachy z tej serii są wykonane z gotowej do użycia stali węglowej do bezpośredniego grillowania na gorąco i gotowania na świeżym powietrzu. Im częściej ich używasz, tym lepiej. Naczynia są perforowane, aby wzmocnić smak BBQ. Składniki można ładnie grillować dzięki wypukłościom na blasze, które zapewniają doskonały efekt przypalenia, ponieważ oddziela tłuszcz.

Używając tego naczynia, uzyskujesz naturalne i bardzo silne właściwości antyadhezyjne. Podczas używania dno odbarwia się i tworzy warstwę patyny. Im ciemniejsza patelnia, tym lepsza warstwa patyny, a tym samym właściwości nieprzywierające. Jest to naturalny proces i sprawia, że ​​naczynie jest niezniszczalne.

  • Długość: 50,5 cm
  • Szerokość: 29 cm
  • Wysokość całkowita: 6 cm
  • Waga: 2,28 kg
  • Materiał: stal węglowa - wolna od PFAS
  • Maksymalna temperatura: około 370°C
  • Naturalna powłoka nieprzywierająca
  • Nagroda Red Dot
  • Źródła ciepła: grill
  • Instrukcja obsługi w PDF
Rozwiń
Zobacz także

Opinie o Koszyk perforowany do grillowania 50x29 cm ze stali węglowej BK Black Steel BBQ

Dodaj opinię

Twoja ocena:  

Najlepsze wrażenia kulinarne dla pełnego pasji szefa kuchni! Patelnie z czarnej stali nagrzewają się bardzo szybko i wydajnie. Pieczenie mięsa jest łatwe i bardzo szybkie. Wynik: brązowe i chrupiące na zewnątrz, a w środku cudownie kruche i soczyste. Ale najlepsze rezultaty uzyskuje się również podczas smażenia ryb i jajek.

NEWSLETTER
@