Termometr cyfrowy do mięs grillowanych dwie sondy BBQ ADE

Kod produktu: AD-BBQ 1903

Produkt został wycofany ze sprzedaży i przeniesiony do archiwum

Brak możliwości zamówienia

Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą w kategorii Akcesoria do pieczenia mięs

Opis produktu

Termometr cyfrowy do mięs grillowanych dwie sondy BBQ ADE. Dwa zawsze jest lepsze niż jeden - grill, pieczeń lub gotowane! Dzięki dwóm czujnikom temperatury, termometr do grillowania mierzy temperaturę w dwóch naczyniach jednocześnie. Aby zmierzyć temperaturę rdzenia, termometr do grilla umieszcza się na drzwiczkach piekarnika za pomocą magnesu lub po prostu stawia obok. Dwa odporne na ciepło kable jednocześnie, wygodnie docierają do piekarnika i do pieca. Czujniki temperatury lub sondy pomiarowe wykonane ze stali nierdzewnej mają długość 16 cm i są wyjątkowo cienkie. Możliwość ustawienia docelowej temperatury ręcznie lub przez wybranie rodzaju mięsa i jednego z pięciu poziomów wysmażenia od krwistego do mocno wypieczonego. Domyślnie zaprogramowane rodzaje mięs: wołowina, jagnięcina, cielęcina, wieprzowina, kurczak, indyk, mięso mielone, ryba.

  • Wymiary: 9 x 7,5 x 2,5 cm
  • Długość sondy: 16 cm
  • Długość przewodu sondy: 1 metr
  • Wymiary ekranu LCD: 6,6 x 5,2 cm
  • Akustyczny alarm po osiągnięciu temperatury docelowej
  • Wyposażony w funkcję minutnika (do 99 minut i 59 sekund)
  • Temperatura pomiaru: -20°C do 220°C
  • Jednostki: oC, oF
  • Zasilanie: 2x bateria AAA - dołączona
  • Materiał: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne ABS
NEWSLETTER
@