Silikonowe maty do makaroników (2 sztuki) to doskonały sposób na ułatwienie sobie przyrządzania tych pysznych i efektownie prezentujących się na stole francuskich ciasteczek. W dodatku dzięki tym matom przygotujesz też równiutkie i estetyczne ciasteczka innego typu, np. bezy, ptysie itd. Dużą zaletą mat jest odpowiednie wyprofilowanie – dzięki temu nałożona masa nie wypływa w czasie pieczenia, a ciastka są idealnie równe! Dlatego będą wspaniale wyglądać, stając się wyrafinowaną ozdobą imprezowego przyjęcia. Warto zaopatrzyć się w takie maty, gdyż dzięki nim szybko i bez problemu wyjmiesz gotowe ciasteczka, bez uszkadzania ich. Maty są solidne, wykonane z wysokogatunkowego silikonu, dlatego są w pełni bezpieczne.
Marka Mastrad powstała w 1994 roku. Od początku jej celem było tworzenie rozwiązań koncepcyjnych dla zastosowań kulinarnych, a dewizą sztuka użytkowa. Poczynając od stalowego mydła Deos, a kończąc na rękawicach kuchennych Orka, produkty tej firmy cieszą się uznaniem na całym świecie zarówno wśród użytkowników domowych jak i profesjonalnych szefów kuchni.