Ręczny młynek do soli z drewna oliwnego, 10 cm Peugeot Bistro

Kod produktu: PG-38229
Marka: Peugeot
Dostępna ilość: 9 szt.
Wysyłka do 48 godzin
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 239,00 zł
ILOŚĆ: -+

Ręczny młynek do soli z drewna oliwnego, 10 cm Peugeot Bistro. Model Bistro jest hołdem dla pierwszego młynka wyprodukowanego przez Peugeota w 1874 roku. Ta wersja z drewna oliwnego dodaje charakteru i naturalnej elegancji 10 cm młynkowi do soli Bistro.

Szlachetne i oryginalne drewno oliwne

Model Bistro, prawdziwy showstopper Peugeota, jest teraz dostępny w kolorze oliwkowym, rzadkiej i najwyższej jakości gatunku drewna. Niepowtarzalne drewno oliwne ujawnia wspaniałe, żywe słoje, które nadają temu ręcznemu młynkowi do soli potężną osobowość. Dzięki jedwabistej gładkości w dotyku ten młynek jest niezbędny na Twoim stole podczas posiłku. Drewno oliwne używane do produkcji tej solniczki pochodzi z europejskich lasów zarządzanych w sposób zrównoważony. Stalowy mechanizm wewnątrz młynka do soli Bistro został zaprojektowany we francuskim regionie Franche-Comté i objęty jest dożywotnią gwarancją. Aby uzyskać najlepsze wyniki z tego młynka, użyj suchej soli (soli kamiennej) o wielkości kryształów mniejszej lub równej 4 mm.

  • Wyprodukowano we Francji
  • Szlachetne drewno oliwne dla dodatkowego ciepła i autentycznego, kontrastowego wyglądu
  • Jedwabiście gładki w dotyku (wykończenie olejowane)
  • Mechanizm z dożywotnią gwarancją
  • Do mielenia suchej soli (soli kamiennej) o wielkości kryształów mniejszej lub równej 4 mm
  • Gotowy do użycia: w zestawie sól
  • Materiał: drewno oliwne
  • Mechanizm: tradycyjny, stalowy
  • Wysokość: 10 cm
  • Nie można myć w zmywarce
  • Przecierać miękką, wilgotną ściereczką
Rozwiń
Produkty powiązane
Zobacz także

Opinie o Ręczny młynek do soli z drewna oliwnego, 10 cm Peugeot Bistro

Dodaj opinię

Twoja ocena:  

Peugeot to znane na całym świecie stalowe mechanizmy do mielenia przypraw, wykonane z najwyższą precyzją. Używane są w najlepszych restauracjach i przez najlepszych szefów kuchni.

NEWSLETTER
@