Kategoria została usunięta. Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą.
Doświadcz kulinarnej różnorodności.
Ekskluzywna egzotyka
Idealne do kuchni azjatyckiej: wok fascynuje niecodzienną estetyką i wysoką jakością marki Fissler. Wok rozprowadza ciepło szybko i równomiernie - zapewniając zachowanie aromatów i witamin.
Niepowtarzalna powłoka antyprzywieralna
Wytrzymałe, trwałe i łatwe w czyszczeniu: możesz mieć pewność, że nic nie będzie przywierać do powierzchni woka. A po posiłku, wok jest bardzo łatwy do czyszczenia.
Pełny widok zawartości
Pokrywa w kształcie wysokiej kopuły wykonana z wysokiej jakości metalu i stali nierdzewnej pozwala oszczędzać energię i zawsze mieć oko na jedzenie.
Jeden wok z inteligentnymi buforami ciepła
Nieprzywieralna powłoka od wewnątrz i na zewnątrz, aby zapobiec przywieraniu i przypalaniu podczas zwykłego smażenia lub głębokiego smażenia.
Dno Cookstar umożliwia użytkowanie na wszystkich rodzajach kuchenek, łącznie z indukcyjnymi.
Duch czasów dla koneserów
Idealne trio: zdrowa kuchnia azjatycka, purystyczny, klasyczny design i wysokiej jakości stal nierdzewna "made in Germany".
Niezwykle stabilny wok
Gotuj jak zawodowcy: wzpuka kapsuła, super mocne dno CookStar jest idealnie stabilna we wszystkich rodzajach kuchenek i ma optymalne właściwości cieplne.
Novogrill powierzchnia do smażenia
Prawdziwa korzyść dla kucharzy, którzy koncentrują się na zdrowiu: specjalny kształt plastra miodu na powierzchni jest idealny do zdrowego i niskotłuszczowego smażenia potraw.
Nawet gdy wok jest gorący - duże, łatwe do uchwycenia uchwyty ze stali nierdzewnej pozostają chłodne. Podczas gotowania i pieczenia są bezpieczne w rękach.
Po prostu praktyczne
Wkład z dziurkami w rodzaju durszlaka, wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej służy jako miejsce do smażonej żywności i utrzymuje ciepło gotowych składników, podczas gdy reszta jedzenia jest gotowana.
Parownica jako wyposażenie dodatkowe
Zastosowanie wkładu ze stali nierdzewnej umożliwia: oszczędzanie witamin podczas gotowania na parze świeżych warzyw lub przygotowanie pysznych, azjatyckich samosas.
Smażenie
Podczas smażenia małych kawałków różnych produktów szybciej usmażymy je w niewielkiej ilości oleju. Wszystkie składniki są stale mieszane za pomocą specjalnej łyżki do woka. Magiczna łyżka do woka Fissler z serii Black została specjalnie zaprojektowana do okrągłego kształtu dna woka.
Głębokie smażenie
Dzięki swemu półkulistemu kształtowi i dużej powierzchni, woki są idealne do głębokiego smażenia, nawet dużych ilości. Ta metoda gotowania zapewnia pyszną, chrupiącą powłokę z soczystym wnętrzem.
Gotowanie na parze
Pozwala składnikom zachować autentyczny smak. Ta delikatna metoda gotowania zachowuje wartość odżywczą żywności. Jest to popularna metoda z tego powodu, a także dlatego, że jest prosta i wytwarza apetyczne jedzenie. Istnieje szeroki wybór dań gotowanych na parze od kurczaka z imbirem po pierogi warzywne. Gotowanie na parze to świetny sposób na tworzenie nowych, kulinarnych przysmaków.
Gama woków Fissler
Fissler oferuje pełną gamę woków ze stali nierdzewnej i odlewanego aluminium. Woki ze stali nierdzewnej obejmują serię Fissler profi. Kanton wok i wok z długą rączką posiadają powłokę zapobiegającą przywieraniu. Każdy wok oferuje różne korzyści przy przygotowywaniu pysznych, egzotycznych posiłków.