Produkt został wycofany ze sprzedaży i przeniesiony do archiwum
Brak możliwości zamówienia
Może zainteresują Cię nasze oferty specjalne?
Patelnia stalowa z wewnętrzną powłoką tytanowo-krzemową.
Przed pierwszym użyciem należy umyć naczynie w ciepłej wodzie z mydłem. W przypadku smażenia na głębokim tłuszczu zawsze najpierw lekko rozgrzać naczynie a następnie wlać tłuszcz. W przypadku gotowania bez tłuszczu rozgrzać na średnim ogniu a następnie włożyć jedzenie. Aluminiowych naczyń nie należy przegrzewać. Przegrzanie naczynia spowoduje spadek wydajności nieprzywierającej powłoki. Pewne oznaki używania mogą pojawić się na nieprzywierające powłoce, ale jest to zupełnie normalne i nie wpływa w żaden sposób na jakoś powłoki nieprzywierającej. Podrapanie garnków wewnątrz takimi przedmiotami jak nóż nie będzie objęte gwarancją.Naczynia można myć w zmywarce, ale nie jest to zalecane! Naczynia razem z pokrywkami mogą być podgrzewane w piekarniku do temperatury 260°C.