Korkociąg elektryczny Elis Touch Peugeot

Kod produktu: PG-200497
  opinie: 0
Dostępna ilość: 9 szt.
Wysyłka do 2 dni
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
WYSYŁKA GRATIS
CENA: 341,10 zł 379,00
Promocja obowiązuje do: 2019-08-31
ILOŚĆ: -+
Opis produktu

Korkociąg elektryczny Elis Touch Peugeot. Korkociąg nowej generacji, nowoczesny, smukły kształt i sprytnie ukryte baterie akumulatorowe. Na prezent dla entuzjastów wina, który usunie korki delikatnie i łatwo.

Peugeot Elis Touch - najlepszy, akumulatorowy korkociąg elektryczny. Elis Touch łączy w sobie ultranowoczesny design ze stali nierdzewnej i zaawansowaną technologią do pracy ze wszystkimi butelkami wina i korkami (tradycyjnymi lub syntetycznymi) usuwając je w ciągu kilku sekund. Nigdy więcej pękniętych korków! Wystarczy nacisnąć na szyjkę butelki, aby automatycznie usunąć korek. Wyposażony w silny i cichy silnik oraz wskaźnik LED poziomu naładowania, Elis Touch jest zawsze gotowy do użycia. Wreszcie korkociąg jest wyposażony w nóż do folii. Zapakowany w eleganckie pudełko upominkowe, Elis Touch to idealne narzędzie dla wszystkich miłośników wina.

Przez ponad 100 lat, marka Peugeot jest synonimem znakomitych produktów we francuskiej kuchni. W ostatnim okresie rozwija także innowacyjne i wysokiej jakości produkty winiarskie, barmańskie i sommelierskie. Peugeot oferuje szeroką gamę specjalistycznych korkociągów, karafek do wina, dekanterów, kieliszków do degustacji win i akcesoriów dla miłośników wina na całym świecie.

  • nowa generacja korkociągów elektrycznych
  • do każdego typu korka
  • niski poziom hałasu
  • ładowarka w podstawie
  • przecinak do foli
  • automatyczne działanie
  • przycisk do usuwania wyjętego korka
  • otwiera do 40 butelek na jednym ładowaniu
  • wskaźnik LED poziomu baterii
  • wysokość: 27 cm
  • materiał: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne ABS

Dodaj opinię

Twoja ocena:  

Kategorie, w których występuje produkt:

Peugeot to znane na całym świecie stalowe mechanizmy do mielenia przypraw, wykonane z najwyższą precyzją. Używane są w najlepszych restauracjach i przez najlepszych szefów kuchni.

NEWSLETTER
@