Korkociąg dźwigniowy, półautomatyczny Baltaz Peugeot czarny

Kod produktu: PG-200510
  opinie: 1   czytaj opinie
Dostępna ilość: 18 szt.
Wysyłka do 2 dni
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 201,52 zł 229,00
Promocja obowiązuje do: 2019-10-20
ILOŚĆ: -+
Opis produktu

Korkociąg dźwigniowy, półautomatyczny z nożem do folii Baltaz Peugeot czarny. Genialny i zaskakujący, jego uchwyty tego w kształcie dźwigni utrzymują butelkę na miejscu, aby usunąć korek bez żadnego wysiłku.

Korkociąg Peugeot Baltaz Dark to klasyczny model typu sommelier. Tylko w wyglądzie, ponieważ ten niezwykle genialny system, stworzony przez Peugeota i działający w dwóch osiach obrotu, umożliwia odkorkowanie dowolnej butelki jednym ruchem. Kompaktowy, ergonomiczny i niezwykle wytrzymały, doskonałe narzędzie dla wszystkich koneserów win i podróżników - możesz zabrać go wszędzie lub prawie wszędzie. Konstrukcja ma bardzo czyste linie, dzięki czemu korkociąg jest naprawdę pięknym przedmiotem codziennego użytku.

Baltaz naturalnie dopasowuje się do szyjki każdej butelki, jego dźwignia mocno zaciska się wokół, dzięki czemu ekstrakcja korka będzie bez wysiłku. Korkociąg jest łatwy w użyciu, wystarczy umieścić go na szyjce butelki, przytrzymać specjalnymi uchwytami i pociągnąć dźwignię w dół, a wiertło samo wejdzie w korek, ruch dźwigni w górę spowoduje wyciągnięcie korka z butelki. Opakowy w eleganckie pudełko.

Przez ponad 100 lat, marka Peugeot jest synonimem znakomitych produktów we francuskiej kuchni. W ostatnim okresie rozwija także innowacyjne i wysokiej jakości produkty winiarskie, barmańskie i sommelierskie. Peugeot oferuje szeroką gamę specjalistycznych korkociągów, karafek do wina, dekanterów, kieliszków do degustacji win i akcesoriów dla miłośników wina na całym świecie.

  • Materiał: metal, tworzywo sztuczne
  • Wymiar: 14 cm


Dodaj opinię

Twoja ocena:  

Peugeot to znane na całym świecie stalowe mechanizmy do mielenia przypraw, wykonane z najwyższą precyzją. Używane są w najlepszych restauracjach i przez najlepszych szefów kuchni.

NEWSLETTER
@