Forma perforowana do chleba Laib&Seele Birkmann

Kod produktu: 210 509

Produkt został wycofany ze sprzedaży i przeniesiony do archiwum

Brak możliwości zamówienia

Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą w kategorii Prostokątne formy do pieczenia ciast, chleba, keksówki

Opis produktu

Forma perforowana do chleba Laib&Seele Birkmann. Perforowana stal to materiał, który poprawia cyrkulację powietrza, aby chleb miał chrupiącą powierzchnię dookoła. Forma do chleba nadaje się tylko do ciasta chlebowego, ma długość 20 cm i wysokość 7,5 cm. Wskazówka: aby chleb można było łatwo wyjąć z formy, zeskrob nadmiar ciasta z zewnątrz za pomocą skrobaka do ciasta.

Bochenek ciasta i dusza

Uformuj ciasto na bochenek chleba, daj mu czas na wyrośnięcie i na koniec piecz w piekarniku, aż zapach świeżego chleba wypełni cały dom - pieczenie chleba przeżywa renesans w naszych, domowych piekarniach. Świat tematyczny Loaf and Soul firmy Birkmann obejmuje wszystko to, co ma związek z chlebem, i obejmuje różnorodne, wspaniałe akcesoria wysokiej jakości. Niezależnie od tego, czy chodzi o wypiek bagietek, śródziemnomorskiego chleba na imprezę, czy pikantny zakwas - z odpowiednimi akcesoriami klasyka jest tak samo łatwa, jak niezwykłe pieczywo. Odkryj na nowo temat niemal nieograniczonego świata pieczywa, bagietek i przekąsek i daj się zainspirować!

  • Długość: 20 cm
  • Wysokość: 7,5 cm
  • Materiał: stal węglowa z powłoką nieprzywieralną
  • Używać wyłącznie do ciasta chlebowego
NEWSLETTER
@