Noże do sera i tarki do sera Wusthof

Różnorodność gatunków sera sprawia, że dla każdego zaprojektowane zostały specjalne ostrza. Sery twarde wymagają zastosowania innych noży niż sery miękkie. Do plastrowania używać powinniśmy łopatek z ostrzem, a do tarcia parmezanu…. najlepiej użyć młynka lub tarki. Do serwowania serów podczas romantycznej kolacji użyj specjalnej deski, które będzie doskonałym uzupełnieniem.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do
Nóż do dużych, twardych serów, 32 cm Wusthof W-4812-32
Wysyłka gratis
Nóż do dużych, twardych serów, 32 cm Wusthof
709,00 zł
do koszyka
Nóż z otworami do serów miękkich 14 cm Wusthof Classic W-1040132714
Wysyłka gratis
Nóż z otworami do serów miękkich 14 cm Wusthof Classic
539,00 zł
do koszyka
NEWSLETTER
@