Noże Sashimi - do sushi, plastrowania i filetowania ryb Kasumi

Japońskie noże Sashimi z długim ostrzem do filetowania i plastrowania ryb. Cięcie odbywa się do siebie i należy unikać uderzeń o blat. Długość elastycznych ostrzy w granicach od 20 do nawet 40 cm, zakończone zwykle ostrzym lub kwadratowym czubkiem.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do
Nóż Sashimi Kasumi Tora 24 cm czarna rękojeść z magnolii K-36848
Wysyłka gratis
Nóż Sashimi Kasumi Tora 24 cm czarna rękojeść z magnolii
359,00 zł
do koszyka
Nóż Slicer 24 cm Kasumi Damascus K-86024
Wysyłka gratis
Nóż Slicer 24 cm Kasumi Damascus
729,00 zł
do koszyka
Kuchenny nóż japoński do trybowania 15 cm Kasumi VG-10 PRO K-54015
Wysyłka gratis
Kuchenny nóż japoński do trybowania 15 cm Kasumi VG-10 PRO
899,00 zł
do koszyka
Nóż krótki Sashimi 21 cm Kasumi Damascus K-85021
Wysyłka gratis
Nóż krótki Sashimi 21 cm Kasumi Damascus
1 169,00 zł
do koszyka
Nóż Sashimi 24 cm Kasumi Damascus K-85024
Wysyłka gratis
Nóż Sashimi 24 cm Kasumi Damascus
1 219,00 zł
do koszyka
NEWSLETTER
@