Noże Sashimi - do sushi, plastrowania i filetowania ryb Bunmei

Japońskie noże Sashimi z długim ostrzem do filetowania i plastrowania ryb. Cięcie odbywa się do siebie i należy unikać uderzeń o blat. Długość elastycznych ostrzy w granicach od 20 do nawet 40 cm, zakończone zwykle ostrzym lub kwadratowym czubkiem.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do
Japoński nóż kuchenny do plastrowania ryb Bunmei Yanagi Sashimi 27cm 1804270
Wysyłka gratis
Japoński nóż kuchenny do plastrowania ryb Bunmei Yanagi Sashimi 27cm
359,00 zł
do koszyka
Nóż do filetowania i oprawiania dużych ryb Bunmei Oroshi 24cm 1805240
Wysyłka gratis
Nóż do filetowania i oprawiania dużych ryb Bunmei Oroshi 24cm
515,00 zł
produkt niedostępny
Nóż do plastrowania surowych ryb i owoców morza Bunmei Tako Sashimi 21cm 1803210
Wysyłka gratis
Nóż do plastrowania surowych ryb i owoców morza Bunmei Tako Sashimi 21cm
334,00 zł
produkt niedostępny
Nóż kuchenny dla leworęcznych Bunmei Yanagi Sashimi 30cm 1804300L
Wysyłka gratis
Nóż kuchenny dla leworęcznych Bunmei Yanagi Sashimi 30cm
599,00 zł
produkt niedostępny
Stalowy nóż kuchenny do oprawiania ryb Bunmei Yanagi Sashimi 21cm 1804210
Wysyłka gratis
Stalowy nóż kuchenny do oprawiania ryb Bunmei Yanagi Sashimi 21cm
365,00 zł
produkt niedostępny
NEWSLETTER
@