Noże do porcjowania mięs Tojiro

Noże do porcjowania, dzielenia i krojenia mięs. Sztywna klinga ułatwia precyzyjne plastrowanie różnego rodzaju kawałków mięsa, pomaga też oddzielić mięso od kości bez większych strat. Do noża często dołączany jest widelec o długich, ostrych zębach, ułatwiający utrzymywanie mięsa na desce kuchennej.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do
Nóż do porcjowania 21cm Tojiro Shippu FD-599
Wysyłka gratis
Nóż do porcjowania 21cm Tojiro Shippu
789,00 zł
do koszyka
Nóż do porcjowania 27cm Tojiro DP3 F-806
Wysyłka gratis
Nóż do porcjowania 27cm Tojiro DP3
959,00 zł
do koszyka
Nóż do porcjowania stalowy 21 cm Tojiro Pro VG-10 F-896
Wysyłka gratis
Nóż do porcjowania stalowy 21 cm Tojiro Pro VG-10
559,00 zł
do koszyka
Nóż do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu Black FD-1599
Wysyłka gratis
Nóż do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu Black
899,00 zł
produkt niedostępny
NEWSLETTER
@