Duża misa stalowa 7 Litrów do miksowania de Buyer. Półkulista miska Cul-de-Poule z silikonową podstawą do użytku profesjonalnego , idealna do ubijania, podgrzewania w kąpieli wodnej, przechowywania mieszanki... Wielofunkcyjna: mieści się w lodówce, zamrażarce i schładzarce szokowej. Niezbędny, półkulisty kształt: pomaga wchłonąć powietrze, na przykład do ubijania białek lub śmietany. Stal...
Misa stalowa 1 Litr do miksowania de Buyer. Półkulista miska Cul-de-Poule z silikonową podstawą do użytku profesjonalnego , idealna do ubijania, podgrzewania w kąpieli wodnej, przechowywania mieszanki... Wielofunkcyjna: mieści się w lodówce, zamrażarce i schładzarce szokowej. Niezbędny, półkulisty kształt: pomaga wchłonąć powietrze, na przykład do ubijania białek lub śmietany. Stal...
Misa stalowa 2,1 Litra do miksowania de Buyer. Półkulista miska Cul-de-Poule z silikonową podstawą do użytku profesjonalnego , idealna do ubijania, podgrzewania w kąpieli wodnej, przechowywania mieszanki... Wielofunkcyjna: mieści się w lodówce, zamrażarce i schładzarce szokowej. Niezbędny, półkulisty kształt: pomaga wchłonąć powietrze, na przykład do ubijania białek lub śmietany. Stal...
Misa stalowa 3,6 Litra do miksowania de Buyer. Półkulista miska Cul-de-Poule z silikonową podstawą do użytku profesjonalnego , idealna do ubijania, podgrzewania w kąpieli wodnej, przechowywania mieszanki... Wielofunkcyjna: mieści się w lodówce, zamrażarce i schładzarce szokowej. Niezbędny, półkulisty kształt: pomaga wchłonąć powietrze, na przykład do ubijania białek lub śmietany. Stal...
Misa miedziana do ubijania jajek de Buyer. Miedziana miska na białka jajek z nitowanymi, żeliwnymi uchwytami i profilem pierścieniowym - łatwa obsługa; bezpieczne użytkowanie. Idealna do szybkiego ubijania białek . Dzięki zastosowaniu miedzi: białka ubija się szybciej ; są sztywniejsze i bielsze. Forma tradycyjna: półokrągła, która pomaga wprowadzić powietrze do białek i umożliwia łatwe...
766,00 zł
NEWSLETTER
Jeśli chcesz być powiadamiany o nowościach w naszym sklepie zapisz się do newslettera: