Zestaw koktajlowy Mastrad

Kod produktu: MA-F01160
Dostępna ilość: 12 szt.
Wysyłka do 2 dni
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 107,91 zł 119,90
Promocja obowiązuje do: 2018-12-31
ILOŚĆ: -+
Opis produktu

Zestaw koktajlowy Mastrad zawierający wszystko to, co jest niezbędne, aby uatrakcyjnić popołudniowe spotkanie w gronie przyjaciół! W skład zestawu do koktajli wchodzi:

  • foremka do kostek lodu z pokrywką - wysokość 5,5 cm, długość 26,8 cm, szerokość 10,5 cm
  • znaczniki do szklanek koktajlowych – 12 szt
  • wykałaczki - 12 szt
  • mieszadełka do drinków - 6 sztuk

Foremka do dużych kostek lodu, umożłiwia wykonanie 10 sztuk kostek o wymiarach 3,5 x 3,5 x 3,5 cm. Pokrywka foremki wykonana jest z tworzywa i silikonu w kolorze niebieskim. Silikonowy spód foremki umożliwi łatwe wyjęcie kostki lodu, a pokrywka zapobiega przenikaniu zapachów. Duże kostki lodu z łatwością schłodzą twój napój, możesz też przygotowując je, zatopić w lodzie kawałek limonki czy kilka listków ziół.

Znaczniki wykonane z kolorowego silikonu, każdy w innym kolorze sprawią, że nikt nie zgubi swojego drinka. Do znaczników przyczepionych do szklanki można przypiąć wykałaczki koktajlowe, w ten sposób i drink i wykałaczka będą strzegły swego właściciela.

Długie, kolorowe mieszadełka do drinków - słomki, idealnie pasują do long drinków. Przydadzą się również do mieszania soków, smoothie i innych napojów, a kolorowe wykałaczki koktajlowe do oliwek, koreczków, przekąsek. Wykałaczki i mieszadełka są wielokrotnego użycia i można je myć.

Wykałaczki i znaczki znajdują się w wygodnych pojemnikach, w których łatwo można je przechowywać.

Kategorie, w których występuje produkt:

Marka Mastrad powstała w 1994 roku. Od początku jej celem było tworzenie rozwiązań koncepcyjnych dla zastosowań kulinarnych, a dewizą sztuka użytkowa. Poczynając od stalowego mydła Deos, a kończąc na rękawicach kuchennych Orka, produkty tej firmy cieszą się uznaniem na całym świecie zarówno wśród użytkowników domowych jak i profesjonalnych szefów kuchni.

NEWSLETTER
@