Woki Fissler

Kategoria została usunięta. Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą.

Doświadcz kulinarnej różnorodności.

Wok z powłoką nieprzywieralną

Ekskluzywna egzotyka

Idealne do kuchni azjatyckiej: wok fascynuje niecodzienną estetyką i wysoką jakością marki Fissler. Wok rozprowadza ciepło szybko i równomiernie - zapewniając zachowanie aromatów i witamin.

Niepowtarzalna powłoka antyprzywieralna

Wytrzymałe, trwałe i łatwe w czyszczeniu: możesz mieć pewność, że nic nie będzie przywierać do powierzchni woka. A po posiłku, wok jest bardzo łatwy do czyszczenia.

Pełny widok zawartości

Pokrywa w kształcie wysokiej kopuły wykonana z wysokiej jakości metalu i stali nierdzewnej pozwala oszczędzać energię i zawsze mieć oko na jedzenie.

Jeden wok z inteligentnymi buforami ciepła

Nieprzywieralna powłoka od wewnątrz i na zewnątrz, aby zapobiec przywieraniu i przypalaniu podczas zwykłego smażenia lub głębokiego smażenia.

Dno Cookstar umożliwia użytkowanie na wszystkich rodzajach kuchenek, łącznie z indukcyjnymi.

Wok ze stali nierdzewnej

Duch czasów dla koneserów

Idealne trio: zdrowa kuchnia azjatycka, purystyczny, klasyczny design i wysokiej jakości stal nierdzewna "made in Germany".

Niezwykle stabilny wok

Gotuj jak zawodowcy: wzpuka kapsuła, super mocne dno CookStar jest idealnie stabilna we wszystkich rodzajach kuchenek i ma optymalne właściwości cieplne.

Novogrill powierzchnia do smażenia

Prawdziwa korzyść dla kucharzy, którzy koncentrują się na zdrowiu: specjalny kształt plastra miodu na powierzchni jest idealny do zdrowego i niskotłuszczowego smażenia potraw.

Nawet gdy wok jest gorący - duże, łatwe do uchwycenia uchwyty ze stali nierdzewnej pozostają chłodne. Podczas gotowania i pieczenia są bezpieczne w rękach.

Po prostu praktyczne

Wkład z dziurkami w rodzaju durszlaka, wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej służy jako miejsce do smażonej żywności i utrzymuje ciepło gotowych składników, podczas gdy reszta jedzenia jest gotowana.

Parownica jako wyposażenie dodatkowe

Zastosowanie wkładu ze stali nierdzewnej umożliwia: oszczędzanie witamin podczas gotowania na parze świeżych warzyw lub przygotowanie pysznych, azjatyckich samosas.

Metody przygotowania potraw w woku

Smażenie

Podczas smażenia małych kawałków różnych produktów szybciej usmażymy je w niewielkiej ilości oleju. Wszystkie składniki są stale mieszane za pomocą specjalnej łyżki do woka. Magiczna łyżka do woka Fissler z serii Black została specjalnie zaprojektowana do okrągłego kształtu dna woka.

Głębokie smażenie

Dzięki swemu półkulistemu kształtowi i dużej powierzchni, woki są idealne do głębokiego smażenia, nawet dużych ilości. Ta metoda gotowania zapewnia pyszną, chrupiącą powłokę z soczystym wnętrzem.

Gotowanie na parze

Pozwala składnikom zachować autentyczny smak. Ta delikatna metoda gotowania zachowuje wartość odżywczą żywności. Jest to popularna metoda z tego powodu, a także dlatego, że jest prosta i wytwarza apetyczne jedzenie. Istnieje szeroki wybór dań gotowanych na parze od kurczaka z imbirem po pierogi warzywne. Gotowanie na parze to świetny sposób na tworzenie nowych, kulinarnych przysmaków.

Gama woków Fissler

Fissler oferuje pełną gamę woków ze stali nierdzewnej i odlewanego aluminium. Woki ze stali nierdzewnej obejmują serię Fissler profi. Kanton wok i wok z długą rączką posiadają powłokę zapobiegającą przywieraniu. Każdy wok oferuje różne korzyści przy przygotowywaniu pysznych, egzotycznych posiłków.

NEWSLETTER
@