Noże japońskie Satake

Satake to szeroki wybór wytrzymałych i łatwych w użytkowaniu noży, które są w całości produkowane w Japonii. Dzięki wyjątkowemu połączeniu innowacyjnych technologii z techniką rzemieślniczą powstają solidne noże, które zachowują trwałość podczas wytężonej pracy.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do

Noże kuchenne Satake

Satake to szeroki wybór wytrzymałych i łatwych w użytkowaniu noży kuchennych, które są w całości produkowane w Japonii. Dzięki wyjątkowemu połączeniu innowacyjnych technologii z techniką rzemieślniczą powstają solidne noże, które zachowują trwałość podczas wytężonej pracy.

Noże japońskie do kuchni

Noże szefa kuchni Satake ostrzone są pod kątem 15 stopni, a pod względem kształtów i rozmiarów dostosowane są do potrzeb różnych użytkowników. Klingi powstają z najlepszych gatunkowo materiałów, takich jak stal molibdenowo-wanadowa, wysokowęglowa stal nierdzewna, stal VG-10, czy kuta stal wysokowęglowa. Noże uniwersalne Satake są lekkie i doskonale wyważone, dlatego też od wielu lat cieszą się ogromną popularnością na rynku japońskim – zarówno wśród profesjonalnych, jak i domowych szefów kuchni. W ofercie Satake znajduje się wiele rodzajów noży przeznaczonych do konkrentych zadań: noże do ziół posłużą do cięcia różnego rodzaju zielonych dodatków kuchennych, podobnie jak noże do warzyw. Noże do sashimi też znajdą swoje zastosowanie w kuchni japońskiej tak samo jak specjalnie zaprojektowane, krótkie noże kuchenne. Tasaki do kuchni chińskiej, jak sama nazwa wskazuje, przeznaczone są do przygotowania potraw chińskich. Na codzień niezbędny będzie w Twojej kuchni nóż do pieczywa marki Satake.

Z naszego bloga:

> Co to jest Pakkawood?

NEWSLETTER
@