Japoński nóż kuchenny Santoku Satake Kotori 15cm

Kod produktu: 803-533
Dostępna ilość: 5 szt.
Wysyłka do 2 dni
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
Koszty wysyłki - zobacz szczegóły
CENA: 169,00 zł
ILOŚĆ: -+
Opis produktu

Japoński, kótki nóż kuchenny Santoku marki Satake Kotori przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.

  • Długość ostrza: 15cm
  • Materiał: wytrzymała stal nierdzewna z dodatkiem molibdenu
  • Rękojeść: odporny na czynniki zewnętrzne materiał Pakkawood

Japońskie noże kuchenne Satake Kotori cechuje delikatny, naturalny design i szlachetne wykończenie. Mocne klingi o pełnym trzpieniu wykonano z wytrzymałej stali nierdzewnej z dodatkiem molibdenu, co zwiększa ich trwałość i odporność na korozję. Klasyczne, nitowane rękojeści z brązowego materiału Pakkawood wygodnie leżą w dłoni, są odporne na wilgoć i nie kurczą się pod wpływem wysokich temperatur. Noże z tej serii to znakomita propozycja dla osób, które cenią sobie w pracy optymalne rozwiązania.

Kategorie, w których występuje produkt:

NEWSLETTER
@