Bunmei

Noże kuchenne spod znaku Bunmei Gincho to tradycyjne japońskie noże kuchenne. Przeznaczone są dla profesjonalistów, którzy potrzebują w codziennej pracy niezawodnych, specjalistycznych narzędzi.

Noże wyposażono w rękojeści z drewna magnoliowego, które nie ślizgają się w dłoni. Klingi wykonano z wysokowęglowej stali nierdzewnej z dodatkiem molibdenu i wanadu, dzięki czemu noże zachowują ostrość przez długi czas. Tradycyjny kształt rękojeści – tzw. litera D – gwarantuje komfortowy chwyt, a szlif jednostronny nie ma sobie równych w pracy z surowymi rybami i mięsem. Noże Bunmei cieszą się uznaniem japońskich szefów kuchni.

Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Pokaż tylko:  
nowości · promocje
Cena
od do
Widok:  
 
Japoński nóż kuchenny do plastrowania ryb Bunmei Yanag...
425,00 zł
dodaj do koszyka
Nóż do patroszenia i filetowania ryb Bunmei Deba 19,5cm
475,00 zł
dodaj do koszyka
Nóż do filetowania i oprawiania dużych ryb Bunmei Oros...
515,00 zł
dodaj do koszyka
Nóż do plastrowania surowych ryb i owoców morza Bunmei...
334,00 zł
dodaj do koszyka
Stalowy nóż kuchenny do oprawiania ryb Bunmei Yanagi Sa...
365,00 zł
dodaj do koszyka
Nóż kuchenny dla leworęcznych Bunmei Yanagi Sashimi 30cm
599,00 zł
dodaj do koszyka
NEWSLETTER
@