Tradycyjne japońskie noże kuchenne Bunmei

Noże kuchenne spod znaku Bunmei Gincho to tradycyjne japońskie noże kuchenne. Przeznaczone są dla profesjonalistów, którzy potrzebują w codziennej pracy niezawodnych, specjalistycznych narzędzi.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do

Bunmei - Tradycyjne japońskie noże kuchenne

Noże kuchenne Bunmei Gincho to tradycyjne japońskie noże kuchenne. Przeznaczone są dla profesjonalistów, którzy potrzebują w codziennej pracy niezawodnych, specjalistycznych narzędzi. W ofercie producenta znajdziemy noże do: patroszenia, noże do filetowania ryb, noże do plasterkowania, noże do oprawiania ryb.

Noże wyposażono w rękojeści z drewna magnoliowego, które nie ślizgają się w dłoni. Klingi wykonano z wysokowęglowej stali nierdzewnej z dodatkiem molibdenu i wanadu, dzięki czemu noże zachowują ostrość przez długi czas. Tradycyjny kształt rękojeści – tzw. litera D – gwarantuje komfortowy chwyt, a szlif jednostronny nie ma sobie równych w pracy z surowymi rybami i mięsem. Oferta producenta rozszerzona została również o noże kuchenne dla leworęcznych marki Bunmei.
Noże Bunmei cieszą się uznaniem japońskich szefów kuchni.

NEWSLETTER
@