Blacha do pieczenia Tala

Kod produktu: 10A00971

Produkt został wycofany ze sprzedaży i przeniesiony do archiwum

Brak możliwości zamówienia

Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą w kategorii Brytfanny i naczynia żaroodporne

Opis produktu

Blacha do pieczenia o dwóch różnych rodzajach powierzchni: perforowanej oraz gładkiej. Gładkie dno służy do odgrzewania potraw i tradycyjnego pieczenia ciast czy warzyw. Perforowana powierzchnia umożliwia pieczenie z efektem chrupiących spodów. Blachę można również wykorzystywać do słonych wypieków - dwóch rodzajów jednocześnie, piekąc po jednej stronie pizzę, a po drugiej np. słone serowe paluszki. Przeznaczona do użytku w piekarnikach w temperaturze do 240 stopni C. Nie używać na blasze ostrych narzędzi, metalowych gąbek i silnych detergentów, które mogą uszkodzić powłokę nieprzywieralną.

  • Wymiary: 39,5 x 27 x 2 cm
  • Materiał: blacha z podwójną powłoką antyprzywieralną
NEWSLETTER
@