Produkt został wycofany ze sprzedaży i przeniesiony do archiwum
Brak możliwości zamówienia
Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą w kategorii Akcesoria do pieczenia mięs
Pipeta do sosów i marynat to bardzo praktyczne rozwiązanie. Niezwykle funkcjonalne, ma wiele możliwości zastosowania, przy przyrządzaniu smakowitych potraw: idealna do ściągania sosu z pieczeniowego z mięsa lub marynaty – można dzięki temu polewać potrawę w czasie pieczenia, by mięso nie było zbyt suche,
dodatkowo może być wykorzystana do ścigania nadmiaru tłuszczu np. z zupy lub szumowin. Dzięki temu, że pipetę możesz odstawić na blat w pozycji pionowej, nie będzie ryzyka zabrudzenia jego powierzchni. Poza tym takie ustawienie pozwoli oddzielić tłuszcz od sosu. Odpowiedni projekt pozwala też na perfekcyjne kontrolowanie ilości sosu czy marynaty, który nabierzesz do pipety. Całość jest bardzo solidna, wykonana z materiałów odpornych na zużycie.