Produkt został wycofany ze sprzedaży i przeniesiony do archiwum
Brak możliwości zamówienia
Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą w kategorii Noże do porcjowania mięs: europejskie, rzeźnickie
Nóż specjalnie dedykowany do krojenia steków. 12-cm ostrze sprawia, że jest idealny jako element zastawy stołowej. Ostrze jest na tyle ostre, że przecina zarówno ugotowane, upieczone, usmażona, jak i surowe mięso. Seria Maesto to noże tworzone przez przyjazną środowisku firmę TB Groupe z Francji. Noże są wykonane ze stali najwyższej jakości. Rękojeść jest wykonana z polimeru wysokiej jakości. Klasyczny kształt dobrze układa się w dłoni, co sprawia, że krojenie nim jest łatwe i przyjemne. Każdy z noży ma unikalny numer serii, który można zarejestrować na stronie producenta. Noże z serii Maestro można myć w zmywarce.